Het juiste verhaal voor de juiste doelgroep in de juiste vorm.

Wij zijn Peppermint en we maken de boodschap van jouw organisatie glashelder en woest aantrekkelijk.

Hiermee helpen we marketing- en salesafdelingen eindelijk aan de middelen die ├ęcht voor impact gaan zorgen: de juiste mensen aanspreken met het juiste verhaal op een onderscheidende manier.

Het inzetten van losse middelen kan effectief zijn, maar vaak worden het losse flodders die helaas hun doel missen. Om dat te voorkomen kijken we kritisch naar je doelstellingen voor zowel de korte- als de lange termijn.

Wij richten ons op vier gebieden:

Visuele contentmarketing

We helpen je met overtuigende visuele content zoals animatie, presentatie of video. Fris, aantrekkelijk en uiterst effectief. Content voor de juiste context noemen we dat.

B2B Marketingstrategie

Marketing en sales zouden hand in hand moeten gaan om te zorgen voor aandacht van de juiste doelgroep en uiteindelijk de juiste klant. Wij helpen je met een effectief en concreet stappenplan.

B2B Branding & Design

Design en branding voor B2B hoeft niet saai en kleurloos te zijn. Wij helpen je om jouw organisatie de uitstraling te geven die het verdient. Wat juist in B2B kan een onderscheidende uitstraling het verschil gaan betekenen.

B2B Positionering

Voor wie ben je er? En voor wie niet? Wat maakt je bijzonder? Door duidelijke keuzes te maken, zul je uiteindelijk de juiste doelgroep aanspreken. Positionering en strategie is het fundament van onze samenwerking.

Een doel is pas het begin. Kom in actie.