Animatie laten maken?

Een animatie laten maken door Peppermint helpt je verder! Met een animatiefilmpje, explanimation of uitleganimatie maak je in een paar minuten duidelijk waar je normaal (veel) te veel woorden voor nodig hebt!

Het grootste voordeel...

Een animatie zorgt voor duidelijkheid

Animatie is een bewezen succesvolle manier om instructies en data te visualiseren. Laat een animatie maken om het verhaal van je merk op een effectieve en duidelijke manier te vertellen. Vertel je verhaal op een krachtige manier.

Maak saaie feiten en data weer aantrekkelijk. Een animatie is de beste manier om dingen duidelijk te maken die niet op een gewone manier uit te beelden zijn. Verras je doelgroep.

Oh, en denk niet dat animatie alleen iets voor kinderen is. Wij helpen zeer volwassen merken en organisaties om serieuze verhalen te vertellen met behulp van animatie.

Vraag offerte aan
Hetzelfde verhaal op verschillende manieren...

Zakelijke animatie

Veel van onze klanten hebben veel kennis in huis en realiseren zich goed dat hun boodschap veel eenvoudiger en aantrekkelijker kan.

Wij hebben de ervaring die je nodig hebt om complexe feiten en diepgaande materie te vertalen naar een pakkende stijl. Het maakt niet uit in welke branche je bedrijf actief is: animatie is een geweldige manier om een andere kijk op je boodschap te geven.

Verschillende partijen hebben een animatie laten maken door Peppermint om bijvoorbeeld hun interne bedrijfsprocessen te verduidelijken (waaronder Aon, Primera, SmurfitKappa, Kamer van Koophandel) of juist om te zorgen voor een betere conversie op de website (o.a. PostNL, Vereniging Eigen Huis, KPN).

In 4 stappen een animatie laten maken

Het laten maken van een animatie gaat bij Peppermint in 4 stappen. Door onze zeer effectieve werkwijze kunnen wij bijna elke productie realiseren binnen twee werkweken.

Het laten maken van een zakelijke animatie kan vele voordelen opleveren voor de complete marketing- en communicatiemix van je organisatie. De ontwikkelde stijl van de animatie kan bijvoorbeeld worden ingezet voor infographics, jaarverslagen en interne communicatie. Ook kleine onderdelen zoals een logo-animatie zijn eenvoudig op meerdere manieren in te zetten en helpen op die manier mee aan een meer professionele uitstraling van je organisatie.

Doel

Misschien niet het leukste deel, maar tijdens een kick-off bespreken we je doel. Op basis daarvan kijken we wat de beste combinatie is tussen inhoud en vorm.

Script

Doel en doelgroep duidelijk? Dan gaan we samen met jou een glashelder script schrijven. Dat betekent dat we je boodschap vereenvoudigen. Net zolang totdat alleen de essentie overblijft.

Design

Als het script duidelijk is, gaan onze vormgevers aan het werk om een onderscheidende en passende stijl te ontwerpen.

Animatie

Doel duidelijk? Script duidelijk? Vormgeving duidelijk? Dan kunnen we gaan animeren. Verras je doelgroep op een duidelijke en aantrekkelijke manier.

Een doel is pas het begin. Kom in actie.