Professionele presentatie laten maken?

Stop met rommelen met PowerPoint of Prezi. Kies voor een professionele, frisse en overtuigende presentatie die je doelgroep raakt, informeert en inspireert.

Kies voor een andere presentatie...

Geen PowerPoint geklungel

Met een bedrijfspresentatie wil je laten zien waar je voor staat. Het is meer dan alleen informatie delen. Het gaat immers ook over de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Een amateuristische presentatie is slecht voor het imago van je bedrijf.

De dagen van het rommelen met een PowerPoint-presentatie zijn voorbij. We leven in een tijd waarin je publiek vermaakt wil worden met mooie beelden en pakkende animaties. Maar vooral met een kort en krachtig verhaal. Niet met standaard plaatjes en goedbedoelde geluidjes.

De lat ligt tegenwoordig een stuk hoger maar gelukkig zijn de mogelijkheden ook flink toegenomen!

Vraag offerte aan
Hetzelfde verhaal op verschillende manieren...

Mogelijkheden professionele presentatie

Een presentatie kan op vele manieren: van de standaard 'klik voor de volgende slide’ tot volledig geautomatiseerde presentaties als video of animatie.

De meest geschikte oplossing voor je presentatie is afhankelijk van het doel, het publiek, de manier van presenteren (in een vergaderkamer of in een congreszaal), etc. Na het houden van je presentatie ben je nog niet klaar.

De onvermijdelijke handout wordt gevraagd… En dan? Geef je het publiek een paar slechte kopieën met een nietje erdoor? Of stel je direct een fraai vormgegeven PDF ter beschikking die direct gemaild kan worden? Of kan je publiek de presentatie wellicht zelf nog een keer (interactief) bekijken via een website? We laten je graag alle mogelijkheden zien.

Stappenplan voor een goede presentatie

Het laten maken van een presentatie bestaat uit een aantal onderdelen, zoals het (her)schrijven van teksten, het maken (of zoeken) van geschikte afbeeldingen en zorgen dat de presentatie werkt en functioneert zoals jij dat wilt.

Doel

Voordat we gaan beginnen met het daadwerkelijk maken van je presentatie, zullen we eerst uitgebreid praten over je doel en doelgroep. Zo kunnen we goed voorbereid aan de slag.

Verhaallijn

Of je nou een marketingpresentatie of salespresentatie gaat geven: elke goede presentatie heeft een verhaallijn. Samen met jou bepalen we de rode draad van je presentatie.

Inhoud

Als de rode draad duidelijk is (afhankelijk van het doel en de doelgroep), zullen we gezamenlijk de inhoud bepalen. Wat is er daadwerkelijk nodig om op een slide te zetten? Kan het wellicht korter? Scherper?

Design

Als de inhoud vaststaat kunnen we starten met het ontwerp. Soms is het zeer minimalistisch en andere keren pakken we uit met alles dat technisch gezien mogelijk is. Zolang het maar bijdraagt aan je doel.

Een doel is pas het begin. Kom in actie.